De wijde wereld in

Na eergisteren de hele dag met de kittens doorgebracht te hebben ben ik er van overtuigd dat de twee koppeltjes toch wel degelijk al goed gematcht waren. Kiska en Mia spelen dan wel veel samen, maar Mia speelt met iedereen en ik zag dat zij en Ilja toch het beste bij elkaar passen. In rust zoeken zij elkaar namelijk veel meer op en Vanya en Kiska doen het zelfde.

Ze slapen zij aan zij en dan zie je steeds hetzelfde patroon terugkeren: Kiska ligt bij Vanya en Mia ligt bij Ilja. Dat is het fijne van pleegkittens thuis hebben: er is meer rust en tijd om ze goed te kunnen observeren dan wanneer ze in de opvang wonen waar natuurlijk nog veel meer dieren aanwezig zijn.

Gisteren zijn er mensen langs geweest om te kijken of de kittens bij hen passen en we hebben alvast heel erg goed nieuws voor Vanya en Kiska: ze worden geadopteerd!

Kiska en Vanya

Het mooie is dat hun nieuwe eigenaren ook nog eens vlakbij wonen waardoor we ze indien nodig goed kunnen begeleiden in de eerste periode. Het is zo’n fijne gedachte dat we van deze 2 katjes al weten dat ze in hele goede handen terecht zullen komen bij lieve mensen die ze de tijd willen geven om verder uit hun schulp te kruipen. Dat maakt het afscheid nemen straks een stuk makkelijker ;-).