Kattentrimsalon

Omdat kattentrimmer geen beschermd beroep is vind ik het belangrijk om ook hiervoor een diploma te behalen aan een erkend instituut. In 2017 ben ik daarom gestart met de vakopleiding voor het trimmen van katten aan de Kattenacademie, waar ik het basiscertificaat ‘Kattentrimmen’ inmiddels heb behaald (trimmen, kammen, scheren, ontwollen/plukken, ontklitten).

Nu volg ik de vervolgmodules waarin ik onder meer leer hoe je raskatten ‘showklaar’ maakt, waarna ik in de loop van 2018 mijn einddiploma hoop te halen. Wanneer het zo ver is worden de reguliere tarieven in rekening gebracht. Tot die tijd hoeft u nog niets te betalen*.

De trimsalon bevindt zich aan huis aan de Geerdinksweg 93, 7555 DJ in Hengelo(O). De ingang zit aan de achterkant: direct om de hoek aan de Magdalenalaan, waar ook voldoende parkeerhavens aanwezig zijn.

Hieronder ziet u enkele voor- en na- foto’s van katten die ik getrimd heb met daarnaast een collage van foto’s die tijdens een trimsessie door de eigenaar zijn gemaakt (klik op de foto’s voor een vergroting):

 


* Mocht u toch graag iets willen geven dan is een vrije gift welkom voor in ons ‘Dobby-potje’. Elk bedrag dat in dit potje gaat is bestemd voor de medische kosten van onze poes Dobby. Eind december 2017 hebben wij haar opgevangen en er bleek nogal wat aan de hand te zijn met haar, waaronder een ernstige vorm van scoliose, een geknapt trommelvlies in combinatie met een poliep in datzelfde oortje en een chronische darmontsteking.

Dit is Dobby en daarnaast staat een röntgenfoto van haar rug: